View slider

Janssen B|O Particulier

Janssen Bouwen l Ontwikkelen kan uw gehele nieuwbouwproject verzorgen. Over de mogelijkheden van uw wensen kunnen wij u van tevoren uitgebreid informeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en voorschriften en leveren u een pasklare vrijblijvende offerte.

Om u een idee te geven wat Janssen Bouwen | Ontwikkelen reeds heeft gebouwd voor de particuliere woningbouw klikt u hier.

De Heuvelhooker Smeed


De Heuvelhooker Smeed is direct gelegen aan het centrum van Panningen. De ligging is uiterst gunstig dichtbij winkels, horeca en uitvalswegen. Alles op loopafstand vanaf uw woning.

Het bouwplan omvat 15 woningen verdeeld over 6 levensloopbestendige woningen, 6 appartementen en 3 starterswoningen. De grondgebonden woningen of appartementen zijn voorzien van een royale tuin. De appartementen zijn voorzien van een ruim dakterras. Elke woning of appartement zal van een eigen buitenberging voorzien worden. U parkeert de auto op de achtergelegen parkeerplaats. Via de Kerkstraat kunt u met de auto de parkeerplaatsen oprijden.

Voor meer informatie klikt u hier.

Impressie