janssenbo-panningen 01.jpg janssenbo-panningen 02.jpg janssenbo-panningen 03.jpg janssenbo-panningen 04.jpg janssenbo-panningen 05.jpg 20160526_092543.jpg

Op de hoogte blijven van Variant?

Wilt u op de hoogte blijven van Variant Woonconcept? Houdt dan deze nieuwspagina in de gaten. Hier wordt al het nieuws voor nieuwbouwplannen, beschikbare grond in Peel en Maas etc. vermeld.

Plan Giel Peetershof Egchel

Wij gaan bouwen op Giel Peetershof in Egchel!

Giel Peetershof is dé nieuwe bouwlocatie in het Noord-Limburgse Egchel voor lef-bouwers! Bouwers met een ambitie, die anders willen en durven bouwen. Giel Peetershof geeft je de mogelijkheid om moderne duurzame ontwikkelingen daadwerkelijk vorm te geven. Je wekt zoveel mogelijk je eigen energie op en afvalwater wordt op een natuurlijke manier gezuiverd door het helofytenfilter. Verder maak je zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen bij de bouw van je woning. Ook bouw je samen met je (toekomstige) buren aan de inrichting van de buurt. Je maakt keuzes die op de lange termijn zichzelf terugbetalen. Bewuste keuzes die jouw ecologische voetafdruk echt betekenis geven. De toekomstige bewoners van Giel Peetershof  houden van natuur, rust en duurzaamheid vanuit een innovatieve en moderne manier van denken over de toekomst. Duurzaam in de meest brede zin van het woord.  Vrijheid in bouwen en wonen in een sfeer die je als nieuwe bewoners zelf kiest. Geen vooraf aangeduide kavelindeling  en beeldkwaliteit maar vrijheid in de breedste zin van het woord. In Giel Peetershof voel je je thuis in een veilige, ecologische en innovatieve omgeving.

3 Woningen Variant Woonconcept a/d Ms. Thijssenstraat Egchel opgeleverd

Nadat Janssen Bouwen | Ontwikkelen het startschot had gegeven met de bouw van 12 woningen op Tesselmansgoed in Maasbree volgens het Variant Woonconcept, zijn ook op het plan Egchelhook in Egchel 3 woningen met het Variant Woonconcept gebouwd. Deze woningen zijn afgelopen week opgeleverd.

Bouwlocatie Julianahof Koningslust

Het doet ons een genoegen u te kunnen aankondigen dat er een nieuwe bouwlocoatie bekend is voor het Variant Woonconcept. In het plan Julianahof te Koningslust gaan wij starters en/of seniorenwoningen bouwen! Hierdoor zijn we zoek naar bouwers! Heeft u nog interesse, kent u mensen die belangstelling zouden kunnen hebben, zegt het voort, nu bestaat nog de mogelijkheid om aan deze plannen deel te nemen, waarbij de inspraakmogelijkheden nog volop aanwezig zijn.

J. F. Kennedylaan 203 - 5981 WZ Panningen • T (077) 307 12 29 • F (077) 307 73 96 • E info@janssenbo.nl
Top top