janssenbo-panningen 01.jpg janssenbo-panningen 02.jpg janssenbo-panningen 03.jpg janssenbo-panningen 04.jpg janssenbo-panningen 05.jpg 20160526_092543.jpg

MVO

Janssen Bouwen l Ontwikkelen loopt niet weg om duurzaam te ondernemen. Iedere dag zijn we bezig met het kleine maatregelen als papierbesparing, efficiënte inzet van het wagenpark energiegebruik van verlichting. Daarnaast geven we onze opdrachtgevers advies over duurzame bouw. Zo nemen we graag het misverstand weg dat duurzaam ook duur is. Het is niet alleen onze verantwoordelijkheid om zuinig om te springen met het milieu, het is ook nog eens financieel aantrekkelijk. Zo doet u 2 dingen in 1 keer goed: milieubewust -en voordelig bouwen.

Balsponser

Balsponsor Janssen Bouwen l Ontwikkelen.

Na afloop van de wedstrijd Targos Bevo Hc – FIQAS Aalsmeer kreeg directeur Evert Janssen van Janssen Bouwen l Ontwikkelen uit handen van Nick de Kuyper de wedstrijdbal overhandigd. Evert had genoten van de wedstrijd en gaf duidelijk aan dat hij een sterke band had met de vereniging. Zijn kinderen spelen al jaren bij Bevo Hc en zij zijn dan ook met de hele familie trouwe bezoekers bij de wedstrijden. Evert gaf aan dat het belangrijk is om een duurzame verbinding aan te gaan met Bevo Hc, onlangs ondertekende hij een l0 jarige overeenkomst met Bevo Hc. Duurzaamheid in de bouw staat hoog in zijn vaandel, dit is tegenwoordig bijna vanzelfsprekend. In samenwerking met andere sponsors van Bevo Hc is dit mogelijk, aldus Evert.

Rondleiding op de Bouwplaats

Wij hebben voor groep 3 & 4 van BS de Groenling een rondleiding georganiseerd op de bouwplaats bij 'T Plattelandshoés, dit was hun voormalige school.

MVO DOK6 Panningen

Maatschappelijk

Verantwoord

Ondernemen

Janssen Bouwen | Ontwikkelen drraagt de cultuur een warm hart toe en deelt de passie met DOK6. Daarom is Janssen Bouwen | Ontwikkelen sponsor van theater DOK6.

J. F. Kennedylaan 203 - 5981 WZ Panningen • T (077) 307 12 29 • F (077) 307 73 96 • E info@janssenbo.nl
Top top